АЙ ТИ КОНЦЕПТ – КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА

Хардуерна компютърна поддръжка:

– първоначална и периодична планова хардуерна профилактика на извънгаранционната техника;
– инсталиране на нови устройства, диагностика и отстраняване на хардуерни проблеми;
– поддръжка на локалната мрежа.

Софтуерна компютърна поддръжка:

– отстраняване на софтуерни проблеми на място;
– инсталация, преинсталация, проверка, обновяване и настройки на операционни системи, програми и др.;
– планова профилактика на системата;
– оптимизация на работата в мрежа;
– почистване на вируси и обновяване на антивирусни програми;
– постоянен контрол и защитата от Интернет атаки;
– постоянен контрол на защитите от Spyware и Adware;
– извършване на процедури по архивиране на бази данни и информация.

Като наш клиент Вие можете да разчитате на:

Бързa реакция

При възникване на проблем, можете да разчитате на незабавна помощ по телефона, ICQ, Skype или чрез система ни за отдалечена поддръжка.

Ако проблемът не може да бъде решен дистанционно и изисква намеса на място, веднага ще уговорим удобно за Вас време за посещение.Така можете да бъдете спокойни, че каквото и да се случи, работата Ви няма да бъде прекъсната за дълго.

Поддръжка и консултации на разбираем език

Ние говорим на достъпен език, без да използваме сложни технически термини. Така лесно ще разберете как да разрешите проблемите си.

Безпристрастни препоръки

Когато възникне проблем или желаете да подобрите производителността на компютърните си системи, можете да разчитате на нашите неутрални препоръки. Ние ще Ви предложим какво да закупите след внимателно проучване. Не сме обвързани с определени марки, изборът ни зависи само от техните качества и рентабилност. Имаме изградени взаимоотношения с утвърдени представители и дистрибутори на компютърна техника и офис обурудване в България ,които гарантират професионално обслужване.

Цялостно решение

На нас можете да поверите целия процес по изграждането и обслужването на технологиите във Вашата компания. Ние сме Вашия системен администратор! Няма да Ви се налага да търсите коя е подходящата за Вас компютърна конфигурация, телефон или друга техника; няма да се чудите как да оптимизирате комуникационните си разходи; няма да се притеснявате за евентуална загуба на важна информация – това е наша задача!

Неограничена продължителност на посещенията

Нашите планирани посещения не са ограничени до определен брой часове. Това позволява голяма гъвкавост при обслужването на Вашата компания. Когато имате по-голям проблем или желаете да внедрите нещо ново в компютърната система, не е необходимо да заплащате за допълнителни часове, просто ще се възползвате от възможността за неограничената продължителност на планираните посещения.

Пълна отчетност

За да сте напълно информирани за състоянието на Вашата компютърна система, в края на всеки месец ще получавате детайлен отчет за всички извършени дейности. В отчетите ще бъдат включени и всички препоръки за подобряване на сигурността и работата на компютрите. Така ще бъдете спокойни, че сте предварително информирани за нещата, които предстои да бъдат извършени и че никакви промени няма да се правят изненадващо и без предварително съгласуване с Вас.

За повече информация и вързка с нас:
тел. 052 / 741 – 555
GSM:. 0876 / 210 – 234
e-mail: [email protected]